Bij Beer en Bo zijn we niet alleen duurzaam op het gebied van kleding, maar verkopen we ook allerlei originele en eerlijke kado-artikelen. Bij ons kun je echt iets bijzonders vinden, dat vaak niet in andere winkels ligt. Veel van onze producten zijn lokaal geproduceerd, op een duurzame/ fairtrade manier vervaardigd, of doen met hun opbrengst iets goeds voor de wereld. Of het zijn parels uit de natuur of gewoon handgemaakt in Harderwijk. 

Heeft u al ontdekt dat onze winkel heerlijk ruikt? Dat zijn de amberblokjes uit Marrakech. Geurblokjes voor in huis in allerlei zalige orientaalse geuren. Gewoon op een schaaltje en genieten maar.

Prachtige gedichten van onder andere Little Universe zijn volop te vinden in onze winkel. Gewoon om neer te zetten met een van de prachtige houdertjes of lijstjes van Doing Goods, of om eindeloos doorheen te bladeren in de mooie gedichtboeken die we verkopen. 

De bijzondere toverlampen en raamhangers van het Houtlokael zijn een echte aanwinst voor Beer en Bo. In de grote lamp gaan de platen van Wolfeetje...

Trots zijn we ook op de humoristische tegeltjes van kunstenares Malou Cohen...

En op de mooie handgemaakte sieraden die we verkopen!

 

 ...en in de kleine kun je verschillende ansichtkaarten doen. Zo sfeervol en sprookjesachtig!

De raamhangers hang je voor het raam zodat het licht van buiten er volop mee kan spelen. 

Groot succes zijn ook de magnetische kaarthouders van High5wood. Ze vliegen echt de deur uit!